Takläggare

Anlita oss för ditt nya tak

TJÄNSTER

Takläggare och taksäkerhet

Vi är experter på all typ av takläggning och arbetar alltid enligt en väl beprövad modell där allting börjar med ett hembesök, en ordentlig genomgång av taket - vilka möjligheter finns, vad krävs och vad vill du som kund uppnå? - som sedan följs av en kostnadsfri offert. Vi lägger tak av tegel, papp och betong och vi kan även erbjuda vår expertis då det kommer till att tillverka och montera olika plåtdetaljer och tar gärna hand om din kommande takplåtsmålning.

Naturligtvis så är även takrenoveringar något vi som takläggare kan erbjuda. Är ditt tak i behov av ett byte eller av en reparation? Vi hjälper dig gärna med en inspektion där vi ser över alla för- och nackdelar och där vi rekommenderar den bästa lösningen; något som absolut inte är synonymt med den dyraste. Vi arbetar alltid utifrån kundens bästa och ett led i detta är att ta fram kostnadseffektiva lösningar. En takrenovering kan ge exakt lika bra effekt som ett nytt tak i många fall - naturligtvis beroende på vilket skick det befintliga taket håller.

En annan sak som ligger oss varmt om hjärtat gäller taksäkerhet. Som hus- och fastighetsägare har du ett ansvar i att hålla en hög säkerhetsstandard på ditt tak. Vare sig du, yrkesmän - sotare exempelvis - eller förbipasserande ska riskera att fara illa som en följd av undermålig taksäkerhet. Vi är experter på detta och kan sätta glidskydd, taksteg, takräcken, snörasskydd och exempelvis en gångbrygga på ditt tak. Varje tak är emellertid unikt och det innebär att frågan om taksäkerhet anpassas beroende på vilket typ av tak det handlar om. Vi kan hitta den bästa lösningen för dig.

Byggfirma med många strängar på sin lyra!