Takläggare

Anlita oss för ditt nya tak

OM FÖRETAGET

takläggare

ETT BRETT OCH KOMPETENT BYGGFÖRETAG

Vår ambition är att hjälpa privatpersoner med allt inom takläggning, takrenovering och taksäkerhet. Vi vänder oss både till fastighetsägare, privatpersoner och företag. Inga uppdrag är för små eller för stora för oss - vi åtar oss alla med samma fokus, professionalism och noggrannhet; alltid till rimliga priser och där tidsplanen ska hållas.

Våra anställda är utbildade takläggare och samtliga på företaget har lång vana av arbete med olika material och taktyper. Taksäkerhet sätts alltid i fokus vid våra arbeten och vi sätter ära i att ingen - vare sig någon i närheten eller någon medarbetare - ska skadas eller göra sig illa i samband med en takläggning.

Referenser och försäkring

Anlitar du oss som takläggare så kan du räkna med att få ett högkvalitativt resultat till bästa möjliga pris och inom den överenskomna tidsramen. Naturligtvis så kan du använda ditt Rot-avdrag och därigenom dra nytta av den generösa skatterabatt som är möjligt att använda vid renoveringar, tillbyggnader och nybyggnationer. Konkret så kan vi byta ditt tak och där du drar av 30% av den totala arbetskostnaden - detta med ett årligt tak på 50.000 kronor/år och person. Beloppet dras redan på fakturan och du slipper således en massa krångligt och tidskrävande pappersarbete.

Vi är ansvarsförsäkrade och erbjuder garanti på våra jobb. Det är en trygghet för dig som kund. Ytterligare en sådan är att se över hur våra tidigare kunder upplevt våra tjänster. Vi har en stor uppsättning av referenser och vi kan naturligtvis förmedla en kontakt mellan dessa och dig. Referenser är viktiga och vi ser gärna att du blir en sådan i framtiden. Välkommen till oss!

Välrenommerad byggfirma med goda referenser!