Takläggare

Anlita oss för ditt nya tak | 0700-27 37 87

TJÄNSTER

Badrum

När vi genomför en badrumsrenovering är vi med dig hela vägen, från planeringen till själva slutförandet. Vi ansvar för hela renoveringen, så du behöver inte anlita några andra hantverkare.

Fasadtvätt

Att rengöra fasaden regelbundet är ett enkelt och prisvärt att slippa framtida fasadrenoveringar. Vi erbjuder miljövänlig tvätt av både fasad och tak.

Golvläggning

Våra duktiga golvläggare arbetar med alla typer av golv, som linoleum, parkett, laminat, plast och gummi. Vi kan fixa ett snyggt och kvalitativt golv till bra pris.

Kök

Vi kan erbjuda både renovering och montering av kök. Hos oss finns alla de kunskaper som är nödvändiga för att skapa ett nytt kök, och vi kan genomföra hela arbetet i en trygg totalentreprenad.

Målning och tapetsering

Våra målare och tapetserare hjälper dig gärna att skapa en trivsam miljö i ditt hem. Vi utför både invändig och utvändig målning. Du kan välja från ett stort utbud av färger, mönster och tapeter.

Helrenovering av villa och lägenhet

Vi har en bred kompetens inom vår organisation, så vi kan hjälpa dig hela vägen. Våra proffsiga experter och hantverkare kan hjälpa dig med arkitektur, inredning och byggnation.  Låt oss skapa ditt nya drömhem. Vi kan även erbjuda ett flertal former av snickeri.

Rivningsarbeten

Vi utför rivningar på ett noggrant och effektivt sätt. Vi har all den kompetens och specialutrustning som behövs för att genomföra en rivning på ett säkert sätt. Alltid med miljön och kunden i fokus.

Altaner

Vi kan vara dina trygga partner i byggandet av en mysig altan. Vi är med från början till slutet i byggandet av altanen.

Vid sidan av dessa tjänster kan vi även erbjuda hushållsnära tjänster som städservice och snöskottning.

Byggfirma med många strängar på sin lyra!